پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
روانخواه:
دست پر از اصفهان بازميگرديم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: با تلاش فراوان در بازي فردا سه امتياز را كسب خواهيم كرد.
اميدرضا روانخواه در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: شرايط خوبي داريم. قصد داريم با كسب سه امتياز برابر ذوب آهن به صدرنشيني در ليگ برتر ادامه داد و تا حدودي قهرماني خود را قطعي كنيم.
وي ادامه داد: بازي سختي خواهيم داشت. ذوبآهن از جمله تيمهاي خوب ليگ برتر است كه بازيكنانش فوتبال قابل قبولي به نمايش مي گذارند اما تنها هدف ما كسب سه امتياز مسابقه است.
روانخواه در خصوص اينكه آيا ميتواند در اين ديدار به ميدان برود يا خير گفت: اين موضوع به نظر مربيان بستگي دارد اما من آمادگي حضور در ميدان را دارم.
امروز برگزار شد
خلوتترين تمرين استقلال در آستانه حساسترين ديدار ليگ
خبرگزاري فارس: آخرين تمرين تيم فوتبال استقلال تهران پيش از ديدار با ذوب آهن در حضور فقط 8 تماشاگر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين استقلال از ساعت 14:45 در ورزشگاه دستگردي تهران آغاز شد.
*در ابتداي تمرين امير قلعه نويي براي بازيكنان از اهميت ديدار با ذوب آهن صحبت كرد.سپس يك عكس تيمي با كليه نفرات گرفتند. ظاهرا اين عكس به در خواست مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا گرفته شده است تا كليه نفرات در عكس حاضر باشند.
*آرش برهاني چند ضربه پنالتي به وحيد طالب لو زد.
*در تمرين امروز استقلال فقط 8 تماشاگر حضور داشتند و هيچ كدام از ليدرها حضور نداشتند. اين نخستين مرتبه از ابتداي فصل است كه روز قبل از مسابقه فقط 8 تماشاگر در تمرين حاضر مي شوند. اين مسئله شائبه قهر تماشاگران و ليدرها با استقلال را به دليل اتفاق هاي رخ داده در قزوين ايجاد كرد.
*مرور كارهاي تاكتيكي بخشي از تمرين بود كه در اين قسمت وحيد طالب لو دچار مصدوميت شد.
*امير قلعه نويي از صحبت با خبرنگاران درباره ديدار فردا با ذوب آهن خودداري كرد.
یه نیمه خوشگذرونی کردیم..چرت زدیم ... توپ ها رو خوب لا دادیم ... اینم از نتیجه نیمه اول ... 1-0 ... اگه روند به همین صورت باشه 2-3 تا هم تو نیمه دوم میخوریم...دیگه جنسمون جور میشه !!! :yes::1. (38):
قلعه نویی بجنب...بجنب که استقلالتو کشتن این ذوبی ها !!!
گل نساوی در دقیقه 55 توسط جباری به ثمر رسید !!! :party::1. (5):
بنظر من استقلال خوب بازی نکرد،ذوب آهن تو بازی تيمی موفق تر بود ،شانس آورديم:party:
نقل قول:
بنظر من استقلال خوب بازی نکرد،ذوب آهن تو بازی تيمی موفق تر بود ،شانس آورديم:party:
این چه حرفیه ؟؟؟ کارشناسان فوتبال گفتن که در مجموع استقلال سرتر و با تکنیک تر از ذوب بازی کرد !!! به خصوص در نیمه دوم !!! البته در نیمه اول ذوب بهتر بود !!! ولی در کل استقلال حتی با 10 نفره شدن... حمله رو متوقف نکرد و تا آخرین ثانیه جنگید .......
:1. (10): قهرمانیم :1. (10):
رو حرف من حرف نباشه وحيدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّ دّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّد ّدّ:gasp::1. (27):
نقل قول:
رو حرف من حرف نباشه وحيدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّ دّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّدّد ّدّ:gasp::1. (27):
سلام..این پست اسپم حساب میشه... گول سیبیلات رو نخور !!! :give_rose:
جدول ليگ برتر تا پایان هفته سی ام
1 ـ استقلال تهران (58 امتياز)
2 ـ ذوب آهن ( 57 امتياز)
3 ـ مس كرمان (49 امتياز) تفاضل گل +10
4 ـ پرسپوليس (49 امتياز) تفاضل گل +9
5 ـ سپاهان ( 48 امتياز)
6 ـ صباي قم ( 46 امتياز)
7 ـ پيكان ( 44 امتياز)
8 ـ فولاد (43 امتياز) تفاضل +6
9 ـ مقاومت (43 امتياز) تفاضل گل _1
10 ـ سايپا (40 امتياز)
11 ـ راه آهن ( 38 امتياز)
12 ـ ملوان (36 امتياز)
13 ـ پاس همدان (35 امتياز)
14 ابومسلم ( 32 امتياز)
15 ـ استقلال اهواز (28 امتياز)
16 ـ داماش (26 امتياز)
17 ـ پيام ( 26 امتياز)
18 ـ برق شيراز ( 23 امتياز)
استقلال با تساوي در فولاد شهر صدرنشين ماند
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي فوتبال ذوب آهن و استقلال با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي ذوب آهن و استقلال از ساعت 15:15 در ورزشگاه فولاد شهر آغاز شد.
تيم ذوب آهن در دقيقه 8 توانست توسط ايگور كاسترو به گل برسد.
در نيمه دوم خطاي عيسي اندوي روي فرهاد مجيدي در محوطه جريمه ضربه پنالتي را براي آبي پوشان به دنبال داشت. اين ضربه را مجتبي جباري در دقيقه 56 به گل تبديل كرد تا بازي به تساوي برسد.
با اين تساوي تيم استقلال با 58 امتياز در صدر جدول باقي ماند و تيم ذوب آهن با 57 امتياز آبي پوشان را در رده دوم تعقيب مي كنند.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن تركي است. وي از ذوب آهن به كاسترو و منصوري و اشجاري و صلصالي و خلعتبري و از استقلال به پيروز قرباني و اكبرپور كارت زرد نشان داد.
در دقيقه 74 قرباني به دليل دريافت كارت زرد دوم از بازي اخراج شد. همچنين اشكان نامداري دروازه بان ذخيره استقلال به دليل اعتراض به تصميم داور در دقيقه 82 از روي نيمكت اخراج شد.